Molde

Fellesfyrverkeri

Nyttårsaften kl 24:00 - 2023

Har du klikket deg inn via Facebook 

må du gjøre følgende

Meny (3 prikker) oppe til høyre ->

 Åpne i nettleser

kan du trykke på QR-koden.


Vi er avhengig av 100.000,- fra private for å kunne avbrenne fult show. 

Spleis
Vipps, kort eller faktura.

spleis.no/molde-fellesfyrverkeri 


Fellesfyrverkeri i Molde

Vi kan med stor glede invitere til et nytt og storslagent felles nyttårsfyrverkeriet i Molde. 

Etter mange positive tilbakemeldinger fra sponsorer og privatpersoner på fyrverkeriene i 2020, 2021 og 2022 har vi satt i gang planlegging og innsamling av midler til et nytt storslått displayfyrverkeri for innbyggerne i Molde nå i 2023. For å få til dette har vi etablert en spleis som kan benyttes av private og næringsliv. Fyrverkeriets størrelse vil bero på hvor mye som samles inn. Vi har satt som mål å samle inn kr. 300.000,- som skal disponeres i prosjektet Molde fellesfyrverkeri 31-12-2022

Display fyrverkeriet vil bestå av et stort spekter effekter i forskjellige dimensjoner. De store luftbombene vil ha en diameter på over 150 meter (ca. 17500 m2) på himmelen og vil kunne nytes fra der mange av Moldes innbyggere bor. 


Lokasjon

Fyrverkeriet vil bli skutt opp fra Lekter i havnebassenget ca 400 meter syd for torget.  Dette vil gi en uforglemmelig opplevelse for veldig mange. Fyrverkeriet vil være et flott skue fra der mange av innbyggerne bor, som for eksempel - Fuglset, øvre bydel, Solbakken, Hatlelia, Bjørset,  Kringsjå og norbyen. 

På grunn av sikkerhet til publikum er det ikke lov å ta med fyrverkeri. Vi ber også alle om å ta med seg brukte fakler og stjerneskudd hjem etter arrangementet.   

Sponsorer