Molde

Fellesfyrverkeri

Nyttårsaften kl 24:00 - 2021

Vipps #713034
Du kan også trykke på QR-koda.


Vi har til nå samlet inn:

kr 160.000,-

fra næringslivet.

Bli med du også.

Tilsammen er målet

275.000,-

Fellesfyrverkeri i Molde

Vi kan med stor glede invitere til et nytt og enda større felles nyttårsfyrverkeriet i Molde.

Etter mange positive tilbakemeldinger fra sponsorer og privatpersoner har vi satt igang planlegging og innsamling av midler til et nytt storslått displayfyrverkeri for innbyggerne i Molde. For å få til dette har vi etablert en spleis som kan benyttes av private og næringsliv. Fyrverkeriets størrelse vil bero på hvor mye som samles inn. Vi har satt som mål å samle inn kr. 270.000,- som skal disponeres i prosjektet Molde fellesfyrverkeri 31-12-2021

Display fyrverkeriet vil bestå av et stort spekter effekter i forskjellige dimensjoner. De store luftbombene vil ha en diameter på over 150 meter (ca. 17500 m2) på himmelen og vil kunne nytes fra der mange av Moldes innbyggere bor. .


Lokasjon

Fyrverkeriet vil bli skutt opp fra Lekter i havnebassenget ca 300 meter syd for torget. Dette vil gi en uforglemmelig opplevelse for veldig mange. Fyrverkeriet vil være et flott skue fra der mange av innbyggerne bor, som for eksempel - Fuglset, øvre bydel, Solbakken, Hatlelia, Bjørset, Kringsjå og norbyen.

På grunn av sikkerhet til publikum er det ikke lov å ta med fyrverkeri. Vi ber også alle om å ta med seg brukte fakler og stjerneskudd hjem etter arrangementet.

Sponsorer